torstai 10. toukokuuta 2007

Steam Communications Oy - Vahva Suomalainen mobiilialan toimija

Mobiilialan markkinointiratkaisuja, viestinvälitystä ja hallinnoituja mobiilipalveluita tarjoavat yritykset Funvision Oy ja FlyerOne Oy fuusioituvat 10.5.2007 ja jatkavat toimintaansa Steam Communications Oy –nimellä.

Steam Communications Oy:n muodostavilla yrityksillä ja työntekijöillä on jo useiden vuosien ajalta vahvoja näyttöjä toteutetuista mobiilimaailman ratkaisuista ja palveluista. Fuusioituvien yritysten yhteisiä toteutuksia ovat mm. vuoden 2007 Euroviisujen mobiilipalvelut YLE:lle sekä alkukesästä johtavan pääsylippuja myyvän tahon kanssa lanseerattava tekstiviestilippupalvelu.

“Yhteistyömme FlyerOne Oy:n kanssa on jatkunut hedelmällisenä jo useamman vuoden ajan, ja fuusio oli täten meille luonnollinen jatke”, toteaa Funvision Oy:n ja Steam Communications Oy:n toimitusjohtaja Timo Kiippa. “Funvision Oy:n vahvat asiakkuudet ja rautainen tekninen osaaminen yhdistettynä FlyerOnen seitsemän vuoden kokemukseen mobiilialalla mahdollistaa sen että voimme palvella yhteistä asiakaskuntaamme entistäkin tehokkaammin”, lisää FlyerOne Oy:n toimitusjohtaja Niklas Slotte. Yritysten yhteenlaskettu liikevaihto vuodelle 2006 oli 8,4 MEUR.

Steam Communications Oy:n tavoitteena on jatkaa toiminnallisesti ja tuloksellisesti positiivisella kasvu-uralla sekä olla jatkossakin yksi luotettavimmista ja innovatiivisimmista mobiiliratkaisuja tarjoavista yrityksistä Suomessa. Steam Communications Oy:n ratkaisu- ja palveluvalikoima muodostuu mobiilimarkkinointipalveluista, viestinvälitys- ja tekstiviestilippuratkaisuista sekä mobiilipalveluiden ulkoistuspalveluista. Yritys tarjoaa myös interaktiivisia puhelinpalveluita (IVR). Steam Communications Oy:n asiakkaita ovat mm. Aina Group, Bonnier, DNA, Image Kustannus, MTV3, Pfizer, Sanoma Data, SOK, TeliaSonera, TeleFinland, TietoEnator, Verkkokauppa.com ja YLE.

Lisätietoja:
Timo Kiippa
Toimitusjohtaja
Steam Communications Oy
GSM+358407600097
timo.kiippa@steam.fi

Niklas Slotte
Kehitysjohtaja
Steam Communications Oy
GSM +358407353874
niklas.slotte@steam.fi

Ei kommentteja: